Nis

23 Nisan 2024 Salı günü  09:00 ile 15:00 saatleri arasında okulumuzun yararına yapılacak olan gıda kermesimize tüm veli ve çevre sakinlerini bekliyoruz.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN TEKLİ EĞİTİME BAŞLIYORUZ. 11 EYLÜL 2023 TARİHİNDEN İTİBAREN UYGULAYACAĞIMIZ ZAMAN ÇİZELGEMİZ YANDA SUNULMUŞTUR. TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Şbt

AFAD Acil uygulaması, İçişleri bakanlığımızın talimatı ile okul ve kurumlarımızın tüm taraflarına ulaştırılarak telefonlara indirilmesi ve aktif kullandırılması hedeflenmektedir. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize de duyurulur. https://youtu.be/XkYbMDEKahchttps://www.afad.gov.tr/afad-acil-mobil-uygulamasi-afet-ve-acil-durumlarda-daima-yaninda?fbclid=IwAR3Cb7D6

Ekm

2021-2022 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ 22 EKİM 2021 CUMA GÜNÜ SAAT 14.00 'TE İKBAL BETÜL ALİ İHSAN ÇİLİNGİROĞLU ORTAOKULU 'NUN TOPLANTI SALONUNDA YAPILACAKTIR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Ağu

Ailemizin yeni üyeleri olan Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimizin Uyum Haftası 1 Eylül Çarşamba günü saat 13.00'te başlıyor. Üç gün sürecek olan Uyum Haftası çalışmalarımıza tüm anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimizi bekliyoruz.....

Mrt

Bakanlık açıklamasına göre, EBA TV için TRT üzerinden 3 ayrı kanal 6 ayrı frekansta yayın yapacak. Bunların 3'ü HD yayın, 3'ü de SD yayın alt yapısıyla planlandı. Öğrenciler için EBA TV İlkokul, EBA TV Ortaokul ve EBA TV Lise ile 23 Mart Pazartesi gününden itibaren uzaktan eğitime başlayacak.

Ayrıntılı yayın akışı ve ders programı Bakanlığın web sitesinde ve "eba.gov.tr"'den yayımlanacak.

Dersler, 20'şer dakika olarak yayımlanacak ve aralarda 10'ar dakikalık etkinlik kuşağı olacak.

Dersler, EBA TV İlkokul ve EBA TV Ortaokul'da sabah saat 09.00'da başlayıp 13.30'a kadar devam edecek. Ayrıca saat 13.30- 17.30 ve 17.30- 21.30'da iki kez tekrar yayın ekrana gelecek.

Ders saatlerini kaçıran veya pekiştirmek isteyen öğrenciler tekrarına ulaşarak, yeniden izleme ve dinleme imkanı bulacak. EBA TV Lise'de ise ders sayısı daha fazla olduğu için yayınları sabah 09.00'da başlayıp 14.30'a kadar devam edecek. Saat 15.00 ile 21.00 arasında da EBA TV Lise'de tekrar yayınları ekrana gelecek.

Mrt

Koronavirüs nedeniyle alınan önlemler kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm eğitim kurumları 2 hafta süreyle tatil edildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 6-10 Nisan'da uygulanacak ikinci ara tatilin 16-20 Mart'ta uygulanması, 23-27 Mart'ta da EBA üzerinden uzaktan eğitim yöntemiyle eğitim öğretime devam edilmesi yönünde karar verildi. Bu sebeple tüm velilerimizden iki haftalık arada evden dışarı çıkmamalarını, ikinci hafta EBA üzerinden yapılacak olan eğitimleri takip etmelerini önemle rica ediyoruz.