NURHAN AYDIN - Müdür Yardımcısı

1976 Bursa doğumluyum. İlkokulu Bursa Yıldırım İhsan Dikmen 3. İlkokulu´nda, ortaokulu Nuri Erbak Ortaokulu´nda ve liseyi Nuri Erbak Lisesi´nde okudum. 1999 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. 04 Ekim 1999 yılında Şanlıurfa Suruç Hürriyet İlkokulu´nda göreve başladım. İlk göz ağrısı bu okulumda 6 yıl çalıştıktan sonra Ekim 2005´te Bursa Yıldırım Mümin Gençoğlu 1 İlköğretim Okulu´na atandım. Evim kabul ettiğim bu okulumda, 5 yıl sınıf öğretmenliği, 8 yıl görevlendirme ile müdür yardımcısı olarak çalışarak 13 yıl görev yaptım. 2008 yılında yapılan Müdür yardımcılığı sınavını geçerek Mudanya Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu´na Müdür Yardımcısı olarak atandım. Ağustos 2018 ´den itibaren Müdür yardımcısı olarak bu okulda görev yapmaktayım.