GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ - RECYCLING WORKSHOP

İlçemiz okullarından 12 Eylül İlkokulu öğretmenlerinden Feyza GÜNDEMİR ve Ruşen DEMİRTAŞ’ın Gürcistan’dan Tsikhisjvari Public School öğretmeni Lika KHURTSILAVA ile kuruculuğunu yaptığı e-Twinning Avrupa Projeleri kapsamında yürütülen “ Geri Dönüşüm Atölyesi - Recycling Workshop” isimli projeye ilçemizde ortak olan on okuldan biriyiz.

Bu proje ile yaşadığımız dünyayı daha  sürdürülebilir, sağlıklı ve yaşanabilir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Sürdürülebilir bir dünya için öğrencilerimizin atık materyal öneminin farkına varmalarını, öğrencilerimizin atık materyalleri geri dönüştürerek nasıl değerlendirebileceklerini yaparak yaşayarak, eğlenerek öğrenmelerini hedefliyoruz.

Her ay yapılacağımız etkinlik çalışmalarımızla öğrencilerimizin geri dönüşüm farkındalığını arttırarak, yapacağımız etkinlik çalışmalarıyla atık maddelerin geri dönüşümüne şahit olacağız.

23-05-2023

Yayın: 23.05.2023 - Güncelleme: 23.05.2023 14:47 - Görüntülenme: 134